zondag 13 april 2008

New York, New York...

Hallo Aki en hallo allemaal die ik vanavond toch een berichtje wil sturen na een méér dan bezige week.

Het eerste is vooral voor Aki bedoeld, namelijk het zeer lokale nieuws dat we met 45 minuten vertraging in Penn Station - Manhattan aankwamen.
We moesten wachten om de tunnel in te duiken met onze Amtrak 194, er moesten eerst nog vier treinen bovengronds komen.
De trein maakte wel 6 stops tussen Baltimore en New York en het traject leek weinig op wat ik vorige keer door het raampje kon zien. Ze hebben 't opgekuist, Tim!
Geloof het of niet, er stond werkelijk een hele menigte amerikanen te juichen toen we eindelijk het stationsgebouw verlieten. Wat een aanmoediging, wat een begin van ons New York avontuur... ze waren allemaal gelijk gekleed, echt feestelijk... Ja, het waren de supporters van de New York Rangers die vanavond moeten spelen! Een hels kabaal.

Het hotel vlotjes gevonden. Red Roof Inn ligt in een straat met Tientallen japanse en koreaanse restaurantjes. Heerlijk...
Vanavond gaan we , na een korte rust en opfrissing toch even tot aan Time Square, genieten van de spetterende neonverlichting en de New Yorkse drukte.
De zondagavond komen er veel terug van een weekendje-stad-uit en zo te horen geeft dat veel getoeter.

Er is dus nog René's blog van gister te lezen, voor wie nog mee wil.
Hij blijft het volhouden hé.
Ik had echt geen tijd. Er moest toch met de hond gespeeld worden en een beetje met Aki's huishoudelijke ditjes en datjes helpen en gistermorgen lieten we Fai lekker los lopen in een enorm park in de buurt, nogal een wild park, we zagen er 5 reeën wegspurten.

Nu, het "stad" in.

Lieve groetjes allemaal en tot gauw,

Martine en co.

Geen opmerkingen: